Over het fonds

Wij zijn het Mondriaan Fonds. Met ruim 60 collega’s, 3 regiomakelaars en een constant wisselende poule van 90 adviseurs zorgen wij continu voor een sterke en representatieve beeldende kunst- en erfgoedsector.

Wie we zijn & wat we doen

Wij zijn financier en aanjager van de beeldende kunst- en erfgoedsector in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. We zijn één van de 6 rijkscultuurfondsen die namens de samenleving in culturele makers, instellingen en projecten investeren.

Lees meer

De organisatie

Bij het Mondriaan Fonds werken zo’n 60 mensen. Wij zorgen voor het proces rond je subsidieaanvraag, maken resultaten zichtbaar en organiseren activiteiten.

Werken bij het fonds

Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, samen zorgen we dat het fonds weet wat er speelt én wat er nodig is. Waar de één helemaal is ingevoerd, brengt iemand uit een andere hoek nieuwe inzichten. Welk verhaal neem jij mee?

Werken bij het fonds

Meer informatie

We zorgen voor monitoring, reflectie en effectmeting van onze regelingen en activiteiten. Worden onze doelen behaald? Het beleidsplan en onze jaarverslagen vind je hier, net als onderzoekspublicaties en de protocollen waarmee we werken.

Lees meer

Mis geen enkele update van het Mondriaan Fonds. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief