Organisatie

Team

Meer dan 60 collega’s zorgen dagelijks voor het proces rond jouw subsidieaanvraag, maken resultaten zichtbaar en organiseren activiteiten.

Regiomakelaars

Er werken 3 regiomakelaars voor het Mondriaan Fonds. De regiomakelaars zetten zich in voor het bereik van nieuwe potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs in de regio die zij goed kennen. Ook signaleren zij nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed in hun regio.

Adviseurs

Een aanvraag beoordelen gebeurt zorgvuldig, deskundig en onpartijdig door onafhankelijke adviseurs. Dit zijn experts uit het veld zoals kunstenaars, tentoonstellingsmakers, critici, kunsthistorici en museummedewerkers. Er zijn 9 vaste voorzitters. Zij dragen zorg voor alle vergaderingen.

Raad van Toezicht

Onze Raad van Toezicht bestaat uit 6 leden. De raad houdt toezicht op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken bij het fonds.

Fotocredits

De foto’s van onze medewerkers zijn gemaakt door Annemieke van der Togt.

Partners

Het Mondriaan Fonds staat voor verbinding. We zijn een gesprekspartner voor velen en we vervullen een netwerkpositie. We brengen partijen bij elkaar, geven kennis door en worden gevoed door de ervaring en kunde van anderen.

Onze samenwerkingspartners

Vacatures

Beeldende kunst en erfgoed zijn er voor iedereen. Daarom vinden we het van groot belang om veel verschillende stemmen en ideeën binnen onze organisatie aan het woord te laten. Zo bouwen we - samen met de steeds veranderende sector - aan een duurzaam, actueel en relevant aanbod van beeldende kunst en erfgoed uit Nederland. Kom jij ons team versterken?

Bekijk hier onze vacatures

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie?

Contact