Entreekaarten Biënnale van Venetië 2024

Let op! Het is niet meer mogelijk om je te registeren. De deadline is verstreken. 

Op zaterdag 20 april 2024 opent de 60ste editie van de Biënnale van Venetië voor het grote publiek. Het Mondriaan Fonds ontvangt van de biënnale-organisatie een beperkt aantal toegangskaarten voor de previewdagen (17-19 april) in de Arsenale en Giardini waar ook de officiële opening van het Rietveld paviljoen zal plaatsvinden op woensdag 17 april om 16.00 uur (tijdstip onder voorbehoud). Deze kaarten verdelen we graag onder professionals uit de Nederlandse beeldende kunstsector. Het is nog niet bekend hoeveel kaarten het Mondriaan Fonds kan verdelen.

Professioneel betrokkenen uit de Nederlandse kunstsector die in aanmerking willen komen voor een toegangskaart voor de previewdagen kunnen zich hieronder via het formulier opgeven. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar per organisatie. Heb je interesse in de toegangskaarten? Geef dan je gegevens door via onderstaand formulier. Deadline is donderdag 15 februari om 17:00 uur.

In februari 2024 zal de biënnale-organisatie ons informeren over hoeveel kaarten wij krijgen, daarna ontvang je bericht of je verzoek is gehonoreerd. Eerder kunnen wij hierover niet berichten. Het heeft geen zin om ons hierover te bellen of te mailen omdat wij niet eerder uitsluitsel krijgen van de biënnale-organisatie. De kaarten zijn strikt persoonlijk en worden, indien beschikbaar, in april 2024 naar je gemaild.

Het Mondriaan Fonds maakt zelf een verdeling van het beperkt aantal beschikbare toegangskaarten. In deze verdeling speelt de onderlinge diversiteit een rol.

Professionals zoals voorzitters, directeuren en curatoren die culturele instellingen vertegenwoordigen, kunnen zich vanaf begin februari 2024 ook direct bij de biënnale-organisatie accrediteren. De informatie zal hier te vinden zijn.

Ben je journalist meld je dan vanaf begin februari 2024 aan via de biënnale-organisatie voor een perskaart. De informatie zal te vinden zijn via: labiennale.org.