Rutger Brandt Gallery en Elizabeth Houston Gallery naar UNTITLED, ART San Francisco

Elizabeth Houston Gallery, presentatie UNTITLED, ART San Francisco 2020, met werk van Katinka Lampe. Foto: Elizabeth Houston Gallery

Van 17 tot en met 19 januari 2020 vond UNTITLED, ART San Francisco plaats. Twee galeries hadden een presentatie op de beurs middels een Bijdrage Kunstbeurzen: Rutger Brandt Gallery met werk van kunstenaars Sander Meisner en Matthias Schaareman en Elizabeth Houston Gallery met een nieuwe serie werken van kunstenaar Katinka Lampe.

De internationale kunstbeurs UNTITLED, ART is opgericht in 2012, met de eerste editie in december in Miami Beach. Vanaf 2017 is er in januari ook een UNTITLED, ART San Francisco. Voor de beurs wordt jaarlijks een curatorenteam samengesteld die de selectie maakt van galeries, tentoonstellingsruimten, kunstinitiatieven, non-profitinstellingen en andere organisaties.

Rutger Brandt Gallery, presentatie UNTITLED, ART San Francisco 2020, met werk van Matthias Schaareman

Rutger Brandt Gallery, presentatie UNTITLED, ART San Francisco 2020, met werk van Matthias Schaareman

Nederlandse en buitenlandse galeries en buitenlandse kunstbeurzen kunnen de Bijdrage Kunstbeurzen aanvragen om werk te tonen van levende beeldend kunstenaars uit Nederland op buitenlandse kunstbeurzen van internationaal belang. Doel van de bijdrage is de internationale positie, bekendheid en waardering van hedendaagse beeldende kunst uit Nederland te versterken.

tot stand gekomen met:

gerelateerd