We zijn onze website aan het vernieuwen. Het kan zijn dat sommige functies nog niet optimaal werken of dat je informatie mist. We zijn er mee bezig. Als je iets niet kunt vinden laat het ons weten via ln.sdnofnaairdnom@eitacinummoc.

Aanvraag account organisatie

Upload hier een recent (maximaal 1 jaar oud) uittreksel register Kamer van Koophandel.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, jpg, jpeg, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 1.

  Gegevens accounthouder

  Er kan alleen een account worden uitgegeven aan een persoon die binnen uw organisatie tekenbevoegd is volgens het uittreksel KvK. Bij het invullen van een online aanvraagformulier heeft u wel de mogelijkheid om specifiek voor een aanvraag een contactpersoon op te geven.
  Geslacht*
  Geboortedatum*
  Het e-mailadres moet persoonsgebonden zijn en kan slechts eenmaal gebruikt worden in ons aanvraagysteem. Het e-mailadres wordt je inlognaam. Ook alle correspondentie over je aanvragen zal via dit e-mailadres verlopen. Als je al een account hebt op persoonlijke titel, of namens een andere organisatie, dan kun je ervoor kiezen om je aanvragen via hetzelfde account te laten lopen, of je kunt op een ander e-mailadres een tweede account krijgen.
  Is er al eerder een digitale aanvraag voor deze organisatie bij het Mondriaan Fonds ingediend?*
  Ondertekening*
  * Verplichte velden

  Wij streven ernaar uw wijziging binnen een werkdag te verwerken. Echter, vlak voor een deadline kunnen wij dat, door de grotere drukte, niet altijd garanderen.