Regelingen Archief

Nieuwe aanvraagronde De Verbeelding

Film still uit La Última Ascensión, door Kevin Osepa en Smarthouse

De Verbeelding biedt beeldend kunstenaars samen met filmproducenten de mogelijkheid een artistieke film van speelfilmlengte te realiseren. Het doel is het stimuleren van films die hun oorsprong voornamelijk vinden in de beeldende kracht van het medium, films die de grenzen tussen beeldende kunst en film verkennen en die de artistieke potentie hebben om op internationale filmfestivals geselecteerd te worden.

Aanvragen kunnen worden ingediend door een productiemaatschappij voor een film waarbij de regie in handen is van een professioneel beeldend kunstenaar.

De deadline is 8 mei 2023 vóór 17:00 uur (CEST) / 11:00 uur (AST). Aanvragen kan door de digitale versie van het aanvraagformulier met bijlagen in te dienen bij het Filmfonds. Zie de website van het Filmfonds voor het reglement en protocollen.

Vragen & contact

Vragen over deze regeling? Neem contact op met het contactpersoon bij het Filmfonds: Nienke Doekes (a.qbrxrf@svyzsbaqf.ay, 020-2379840), projectbegeleider Selective Funding of met Douke IJsselstein, projectmedewerker bij het Mondriaan Fonds.

Douke IJsselstein

senior projectmedewerker Stuur een mailtje Of bel +31 (0)20 523 1560