Regelingen

Online spreekuur voor kunst- en erfgoedinstellingen op 8 juni

Ben je werkzaam bij een museum of instelling met plannen voor een tentoonstelling, project of samenwerking? Misschien kom je in aanmerking voor een van de regelingen van het Mondriaan Fonds.

Om je op weg te helpen in het aanbod van subsidiemogelijkheden voor beeldende kunst- en erfgoedinstellingen organiseert het Mondriaan Fonds een plenair online spreekuur op 8 juni van 15.30 tot 16.30 uur (tijdzone Nederland) / 9.30 tot 10.30 uur (tijdzone Caribisch gebied). Twee medewerkers zitten klaar om je te vertellen over de mogelijkheden bij het Mondriaan Fonds en antwoord te geven op je vragen. Aanvragers die verbonden zijn aan een instelling kunnen gebruik maken van het spreekuur. Alle vragen zullen in aanwezigheid van anderen worden behandeld.

Datum: donderdag 8 juni om 15.30 uur (tijdzone Nederland) / 9.30 uur (tijdzone Caribisch gebied)
Locatie: online, via Teams
Taal: Nederlands
Aanmelden: zie het formulier hieronder

Maandelijkse online spreekuren

Om aanvragers te helpen in hun zoektocht naar de juiste regeling organiseert het Mondriaan Fonds elke maand een online spreekuur. Tijdens de spreekuren lichten we een aantal subsidieregelingen uit.

In totaal heeft het Mondriaan Fonds ongeveer 40 regelingen. De ene maand is het spreekuur gericht op regelingen die aangevraagd kunnen worden door kunstenaars, curatoren en kunstbeschouwers. De andere maand lichten we de regelingen uit die interessant zijn voor beeldende kunst- en erfgoedinstellingen.

Deelnemers kunnen van tevoren vragen insturen. Deze zullen in aanwezigheid van de andere deelnemers behandeld worden.

Twee weken voor het spreekuur kun je je via de website aanmelden. Begin juli organiseren we weer een spreekuur voor kunstenaars, curatoren en kunstbeschouwers.

Aanmelden - Spreekuur voor instellingen op 8 juni

"*" geeft vereiste velden aan

Op dit emailadres krijg je kort voor aanvang een link voor deelname aan het spreekuur.
Ik ontvang graag nieuwsbrieven van het Mondriaan Fonds*