Regelingen Archief

Open Oproep Herdenkingsjaar Slavernijverleden online

In het kader van het herdenkingsjaar stelt de Rijksoverheid budget beschikbaar voor activiteiten en initiatieven die een bijdrage leveren aan het herdenken en vieren van de afschaffing van de slavernij in het Koninkrijk der Nederlanden.

Ben je maker of beschouwer met een beroepspraktijk in de disciplines beeldende kunst, erfgoed, creatieve industrie, letteren, podiumkunsten of cross-overs tussen deze disciplines? Of vraag je aan namens een bibliotheek, archief of organisatie in de bovengenoemde disciplines met als hoofdtaak het organiseren van publiekstoegankelijke presentaties? Misschien kun je dan een bijdrage aanvragen bij de Open Oproep Herdenkingsjaar Slavernijverleden. Er kan tussen de € 5.000 tot € 75.000 worden aangevraagd voor projecten.

Online informatiebijeenkomst

Op dinsdag 13 december van 19.00-20.00 uur CET / 14.00-15.00 AST organiseert het Mondriaan Fonds een online informatiebijeenkomst over de open oproep Herdenkingsjaar Slavernijverleden. Tijdens de bijeenkomst wordt meer verteld over de oproep en worden ingestuurde vragen beantwoord.

 

LET OP: Het aanmeldformulier is inmiddels gesloten. Alle deelnemers hebben inmiddels een link voor deelname ontvangen (check ook je spam inbox).

Heb je je niet aangemeld, maar wil je er wel graag bij zijn? Stuur een mail naar pbzzhavpngvr@zbaqevnnasbaqf.ay

Uiteraard is het ook mogelijk om direct contact op te nemen met onze projectmedewerkers. Hun contactgegevens vind je hieronder. Of maak gebruik van de online inloopspreekuren.

 

Online inloopspreekuren

Kun je niet bij de informatiebijeenkomst zijn? Op maandag 19 december, 2 januari en 9 januari organiseren we om 16.00 uur CET / 11.00 AST ook een online inloopspreekuur met projectmedewerkers van het Mondriaan Fonds om vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig.

Vragen & contact

Vragen over deze regeling? Neem direct contact op met een medewerker van het Mondriaan Fonds.

Of bel 020 523 15 23 of mail naar vasb@zbaqevnnasbaqf.ay.

Talitha van Ooyen

Lotte Hemelrijk