Mogelijk gemaakt

Kunst op de Koffie

Kunst op de Koffie

Kunst op de Koffie Jans Muskee, Mireille Tap, Louise te Poele, Johannes Langkamp, Mirjam Kuitenbrouwer, Isolde Venrooy, Lado Darakhvelidze, Luuk Smits, Milena Naef, Peter Jordaan Bekijk de website
Regeling: Kunst Opdracht Jaar: 2019 Bedrag: € 17.500

Stichting Kunst op de Koffie organiseert de nieuwste editie van hun jaarlijkse evenement Kunst op de Koffie, waarbij kunstenaars op 7 en 8 oktober 2017 in huiskamers van bewoners van het Arnhemse Spijkerkwartier exposeren. Dit varieert van statige herenhuizen tot rommelige studentenkamers. Doel is om kunst te tonen in een informele omgeving waardoor kunst,  kunstenaars, (buurt)bewoners en bezoekers met elkaar in contact komen. Het gaat om 25 kunstenaars die kleine verkooptentoonstellingen maken met bestaand werk. Een nieuw element ten opzichte van voorgaande edities is dat Kunst op de Koffie tien kunstenaars nieuw werk laat maken waarbij het huis, de plek, de geschiedenis van het huis en haar bewoners en/of de interactie tussen deze factoren leidend is.

Deelnemende kunstenaars zijn onder meer: Jans Muskee, Mireille Tap, Louise te Poele, Johannes Langkamp, Mirjam Kuitenbrouwer, Isolde Venrooy, Lado Darakhvelidze, Luuk Smits, Milena Naef en Peter Jordaan.