Maandag 25 september: Zeeland

De komende maanden gaat het Mondriaan Fonds on tour door het land. We gaan langs alle provincies. Op 25 september zijn we in Vlissingen. Ben je professioneel werkzaam in de beeldende kunst- en/of erfgoedsector? Bijvoorbeeld als beleidsmaker cultuur bij de gemeente / provincie,  als zelfstandig kunstenaar of als medewerker bij een instelling of een kunstpodium? Meld je dan nu aan voor het programma in het Maritiem Muzeeum Zeeland.

De bijeenkomst bestaat uit een inloopspreekuur (13.00 – 14.30 uur) en een plenair programma (15.00 – 17.00 uur).

Aanmelden kan nog via pbzzhavpngvr@zbaqevnnasbaqf.ay

Benieuwd naar de andere locaties? Je vindt ze hier.

Inloopspreekuur

Tijdens het inloopspreekuur kun je binnenlopen zonder afspraak. Om kennis te maken, je vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Plenair Programma

In het plenaire programma leggen we uit wat het Mondriaan Fonds doet voor het beeldende kunst- en erfgoedveld, hoe ons beleid tot stand komt en hoe het indienen van een aanvraag in zijn werking gaat. Daarnaast gaan we in gesprek over wat er kenmerkend is voor de regio en hoe dit invloed heeft op een subsidieaanvraag. Tot slot, delen we tijdens beknopte thema-sessies een aantal tips & tricks voor jouw aanvraag.

Voertaal: Nederlands
Aanmelden: Meld je aan via het formulier onderaan de pagina

1. Inleiding Mondriaan Fonds

  • Eelco van der Lingen (directeur Mondriaan Fonds) vertelt o.a. over het beleid van het Mondriaan Fonds en werpt een blik op de toekomst.
  • Wouter Koelman (hoofd beeldende kunst en internationaal bij het Mondriaan Fonds) vertelt hoe het fonds te werk gaat en wat er gebeurt met je aanvraag zodra je deze hebt ingediend.
  • Rebecca Nelemans (regiomakelaar bij het Mondriaan Fonds) over wat er speelt in het beeldende kunst- en erfgoedveld van Zeeland. Een gesprek over de noden en mogelijkheden in deze provincie, met een brede blik op de ontwikkelingen in Zeeland.

2. Thema-sessies

3. We sluiten de dag gezamenlijk af met een borrel

Aanmelden is alleen nodig voor het plenaire programma. Meld je hieronder aan. Kom je alleen voor het inloopspreekuur? Dan kun je binnenlopen zonder afspraak.

Aanmelden kan nog via pbzzhavpngvr@zbaqevnnasbaqf.ay