26 juni: Groningen

De komende maanden gaat het Mondriaan Fonds on tour door het land. We gaan langs alle provincies. Op 26 juni zijn we de hele dag in Groningen. Ben je professioneel werkzaam in de beeldende kunst- en/of erfgoedsector? Bijvoorbeeld als beleidsmaker cultuur bij de gemeente / provincie,  als zelfstandig kunstenaar of als medewerker bij een instelling of een kunstpodium? Meld je dan nu aan voor het programma in Kunstpunt Groningen.

In de ochtend is er een inloopspreekuur (11.00 – 12.30 uur) en in de middag is er een plenair programma (14.00 – 16.30 uur).

Tijdens ons bezoek kun je ‘s-ochtends langskomen om kennis te maken met de medewerkers van het fonds. Je kunt je vragen te stellen en ervaringen uitwisselen. In de middag verzorgen we een programma waarin we in gesprek gaan met lokale spelers uit het veld, vertellen over onze toekomstplannen en tips & tricks delen over het toepassen van de Code Diversiteit & Inclusie.

Benieuwd naar de andere locaties? Je vindt ze hier.

Inloopspreekuur:

Medewerkers van het Mondriaan Fonds zijn op 26 juni van 11.00 – 12:30 uur aanwezig in Kunstpunt Groningen. Je kunt binnenlopen zonder afspraak. Om kennis te maken, je vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. We willen weten wat er in jouw omgeving speelt of ontbreekt op het gebied van beeldende kunst en erfgoed. Hoe heeft de lokale context invloed op je subsidieaanvraag? Wat moet het Mondriaan Fonds weten over de plek waar jij gevestigd bent? We horen het graag, die kennis verbetert onze diensten.

Aanmelden

Meld je aan voor het programma in Kunstpunt Groningen op 26 juni door een mail te sturen naar pbzzhavpngvr@zbaqevnnasbaqf.ay. Je ontvangt zo snel mogelijk meer informatie per e-mail.