Maandag 9 oktober: Friesland

De komende maanden gaat het Mondriaan Fonds on tour door het land. We gaan langs alle provincies. Op 9 oktober  zijn we in Leeuwarden. Ben je professioneel werkzaam in de beeldende kunst- en/of erfgoedsector? Bijvoorbeeld als beleidsmaker cultuur bij de gemeente / provincie,  als zelfstandig kunstenaar of als medewerker bij een instelling of een kunstpodium? Meld je dan nu aan voor het programma in het Fries Museum.

De bijeenkomst bestaat uit een inloopspreekuur (13.00 – 14.30 uur) en een plenair programma (15.00 – 17.00 uur).

Inloopspreekuur

Tijdens het inloopspreekuur kun je binnenlopen zonder afspraak. Om kennis te maken, je vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Plenair Programma

In het plenaire programma leggen we uit wat het Mondriaan Fonds doet voor het beeldende kunst- en erfgoedveld, hoe ons beleid tot stand komt en hoe het indienen van een aanvraag in zijn werking gaat. Daarnaast gaan we in gesprek over wat er kenmerkend is voor de regio en hoe dit invloed heeft op een subsidieaanvraag. Tot slot, delen we tijdens beknopte thema-sessies een aantal tips & tricks voor jouw aanvraag.

Voertaal: Nederlands
Aanmelden: Het aanmeldformulier is gesloten. Heb je toch interesse? Stuur een mail naar pbzzhavpngvr@zbaqevnnasbaqf.ay

1. Inleiding Mondriaan Fonds

  • Eelco van der Lingen (directeur Mondriaan Fonds) vertelt o.a. over het beleid van het Mondriaan Fonds en werpt een blik op de toekomst.
  • Rapti Miedema (hoofd erfgoed en pilots bij het Mondriaan Fonds) vertelt hoe het fonds te werk gaat en wat er gebeurt met je aanvraag zodra je deze hebt ingediend.
  • Andrea Möller (regiomakelaar bij het Mondriaan Fonds) over wat er speelt in het beeldende kunst- en erfgoedveld van Friesland. Een gesprek over de noden en mogelijkheden in deze provincie, met een brede blik op de ontwikkelingen in Friesland.

2. Thema-sessies

3. We sluiten de dag gezamenlijk af met een borrel

Aanmelden is alleen nodig voor het plenaire programma. Meld je hieronder aan. Kom je alleen voor het inloopspreekuur? Dan kun je binnenlopen zonder afspraak. Benieuwd naar de andere locaties in het land? Je vindt ze hier.