Activiteiten Archief

Aankondiging: Mondriaan Fonds on tour

De komende maanden gaat het Mondriaan Fonds on tour. We bezoeken alle provincies en organiseren een online programma voor het Caribisch deel van het Koninkrijk. Lokale beleidsmakers cultuur en professionals uit de beeldende kunst- en erfgoedsector zijn van harte uitgenodigd. De eerste 4 bestemmingen van de tour zijn bekend.

Tijdens onze bezoeken verzorgen we een inloopspreekuur en een plenair programma voor beeldende kunst- en erfgoedprofessionals.

Locaties & aanmelden

De tour begint in Apeldoorn, Den Bosch, Groningen en Venlo. De line-up volgt, maar je kan je nu al aanmelden voor de eerste 4 bijeenkomsten:

Nadere informatie over de volgende bestemmingen volgt: provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland en het Caribisch deel van het Koninkrijk (online).

Inloopspreekuur

In de ochtend is er een inloopspreekuur. Collega’s van het Mondriaan Fonds zijn van 11.00 – 12:30 uur aanwezig. Je kunt binnenlopen zonder afspraak om kennis te maken, je vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Plenair programma

In de middag, van 14.00 – 16:30 uur, is er een plenaire bijeenkomst waarbij we in gesprek gaan met lokale spelers uit het beeldende kunst- en erfgoedveld en we uitleggen wat het Mondriaan Fonds doet voor deze sector. We vertellen je over ons aanvraagproces en onze toekomstplannen en delen tips & tricks voor het toepassen van de Code Diversiteit & Inclusie. We sluiten de dag gezamenlijk af met een borrel.