Nieuws Archief

Aanpassing aanvraagformulier Art Fair Internationaal per 3 juli

Op 3 juli om 17:00 uur (CEST) / 11:00 uur (AST) wordt het aanvraagformulier van de regeling Art Fair Internationaal aangepast. Het huidige formulier van deze regeling komt dan te vervallen.

Wat verandert er?

Per juli 2023 geldt een Fair Practice Code voor galeries die aanvragen bij het Mondriaan Fonds. Samen met de Nederlandse Galerie Associatie (NGA) ontwikkelde het Mondriaan Fonds deze code zodat de positie van de kunstenaar ten opzichte van de galerie verstevigd wordt. Voor galeries die via Art Fair Internationaal een bijdrage willen ontvangen voor een buitenlandse kunstbeurs is de Gallery Fair Practice Code nu een vaste voorwaarde in het aanvraagformulier.

Heb je een aanvraag in voorbereiding?

Voor aanvragers die gestart zijn met een aanvraag voor de regeling Art Fair Internationaal in ons online systeem, zijn de onderstaande punten van toepassing:

  • Dien je aanvraag inclusief (visueel) documentatiemateriaal vóór 3 juli 17:00 uur (CEST) / 11:00 uur (AST) in. Ingevulde formulieren die niet ingediend zijn, worden na 17:00 uur (CEST) / 11:00 uur (AST) verwijderd.
  • Mocht indienen voor die datum niet lukken, bewaar dan een pdf van het aanvraagformulier waarin je bezig bent, dan verlies je je ingevulde gegevens niet.
  • Je kunt vanaf 3 juli 17:00 uur (CEST) / 11:00 uur (AST) weer aanvragen voor deze regeling met het nieuwe formulier.

Aanvragers die vóór 3 juli 17:00 uur (CEST) / 11:00 uur (AST) een aanvraag hebben ingediend, hoeven niets te doen.

Voor vragen over Art Fair Internationaal, neem contact op met projectmedewerker Veysel Yüce.

Voor vragen over de Gallery Fair Practice Code, neem contact op met projectmedewerker Carmen Muskee.

Vragen & contact

Vragen over de aanpassing? Neem direct contact op met een medewerker van het Mondriaan Fonds.

Of bel 020 523 15 23 of mail naar vasb@zbaqevnnasbaqf.ay.

Veysel Yuce

Carmen Muskee