Activiteiten Archief

Meld je aan voor de previewdagen van de Biënnale van Venetië (gesloten)

Het centrale paviljoen in de Giardini van de Biënnale van Venetië.

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor toegangskaarten voor de previewdagen van de Biënnale van Venetië. Indien je je hebt aangemeld voor een toegangskaart, krijg je zo snel mogelijk bericht of je verzoek is gehonoreerd. Houd hiervoor je mailbox in de gaten.

Op 23 april opent de 59e editie van de Biënnale van Venetië voor het grote publiek. Het Mondriaan Fonds ontvangt van de biënnale-organisatie een beperkt aantal toegangskaarten voor de previewdagen (20-22 april) in de Giardini en Arsenale. Deze kaarten verdelen we graag onder professionals uit de Nederlandse beeldende kunstsector. Het is nog niet bekend hoeveel kaarten het fonds kan verdelen en voor welke locaties.  

Professioneel betrokkenen uit de Nederlandse kunstsector die in aanmerking willen komen voor een toegangskaart voor de previewdagen kunnen zich hiervoor opgeven. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar per organisatie. Heb je interesse in de toegangskaarten? Geef dan je gegevens door via onderstaand formulier.  

Kort nadat wij van de biënnale-organisatie te horen hebben gekregen hoeveel kaarten wij krijgen, ontvang je bericht of je verzoek is gehonoreerd. Eerder kunnen wij hierover niet berichten. Het heeft geen zin om ons hierover te bellen of te mailen omdat wij niet eerder uitsluitsel krijgen van de biënnale-organisatie. De kaarten zijn strikt persoonlijk en worden, indien beschikbaar, in april naar je gemaild.  

Het Mondriaan Fonds maakt zelf een verdeling van het beperkt aantal beschikbare toegangskaarten. In deze verdeling speelt de onderlinge diversiteit van genodigden een rol.

De officiële opening van het Nederlandse paviljoen in de Chiesetta della Misericordia (Cannaregio) is op 21 april om 17.00 uur (tijd onder voorbehoud). Het Nederlands paviljoen bevindt zich dit jaar op een andere locatie in de stad en is vrij toegankelijk.

Professionals zoals voorzitters, directeuren en curatoren die culturele instellingen vertegenwoordigen, kunnen zich vóór 1 april ook direct bij de biënnale-organisatie accrediteren.

Ben je journalist meld je dan aan via de biënnale-organisatie voor een perskaart.

Vragen & contact

Vragen over deze regeling? Neem direct contact op met een medewerker van het Mondriaan Fonds.

Of bel 020 523 15 23 of mail naar info@mondriaanfonds.nl.

Esther Schussler