Regelingen

Nieuw: Voucher Ambachten & Voucher Ontwikkeling

Ben je beeldend kunstenaar uit Nederland of het Caribisch deel van het Koninkrijk? En wil je een ambachtsbeoefenaar inhuren voor je onderzoek of de productie van je werk? Of wil je je praktijk ontwikkelen en/of verdiepen? Misschien kom je in aanmerking voor de Vouchers Ambachten en Ontwikkeling van het Mondriaan Fonds.

De Voucher Ambachten is bedoeld voor beeldend kunstenaars uit Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk die een ambachtsbeoefenaar willen inhuren. Het maximale bedrag per aanvraag is €8.000. Voor reguliere productiekosten zoals inlijsten, webdesign, geluidseffecten en montage kan niet worden aangevraagd.

De Voucher Ontwikkeling is voor beeldend kunstenaars in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk die hun praktijk willen ontwikkelen en/of verdiepen. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van apparatuur en het volgen van een cursus, workshop of mentortraject. Of aan de inhuur van kennis of expertise van derden, dit kan zowel inhoudelijk als technisch van aard zijn, of een combinatie. Er kan voor maximaal €2.500 worden aangevraagd.

Aanvragen kan op elk moment van het jaar mits het budget toereikend is. Op de website kun je een account aanvragen als je die nog niet hebt.

Voor beide vouchers wordt een vereenvoudigde procedure gehanteerd. Lees de voorwaarden en beoordelingscriteria via onderstaande buttons.

Vragen & contact

Vragen over deze regeling? Neem direct contact op met een medewerker van het Mondriaan Fonds.

Of bel 020 523 15 23 of mail naar vasb@zbaqevnnasbaqf.ay.

Joyce Poot

Sjoerd Houben

Douke IJsselstein

senior projectmedewerker Stuur een mailtje Of bel +31 (0)20 523 1560