Regelingen Archief

Nieuwe aanvraagronde Programma’s Kunstpodia 2023

Ben je een hedendaagse beeldende kunstinstelling zonder collectie met als kernactiviteit het presenteren van beeldende kunst? Heb je plannen voor een publiekstoegankelijk (jaar)programma voor een kunstpodium? Zijn je plannen experimenteel van aard of juist niet, is het voor een breed of juist specifiek publiek? Misschien kom je in aanmerking voor de bijdrage Programma’s Kunstpodia.

Voor de kunstpodia die in aanmerking willen komen voor een bijdrage geldt dat het presenteren van hedendaagse beeldende kunst een kernactiviteit is. Een programmering is van belang. Er zijn binnen deze regeling 4 categorieën kunstpodia die in samenhang met elkaar moeten zorgen voor een breed aanbod van hedendaagse beeldende kunst in Nederland.

Klik op onderstaande button voor meer informatie. De checklist en het aanvraagformulier volgen zo snel mogelijk.

Hoe en wanneer aanvragen?

Aanvragen voor Programma’s Kunstpodia kan eenmaal per jaar via het online aanvraagsysteem van het Mondriaan Fonds. De deadline voor het indienen van een aanvraag in 2023 is op maandag 27 maart, vóór 17.00 uur.

Online informatiebijeenkomst

Op donderdag 19 januari om 16.30 uur CET vindt een online informatiebijeenkomst plaats. Tijdens dit spreekuur vertellen onze projectmedewerkers meer over de regeling en is het mogelijk om vragen te stellen.
Meld je aan via door een mail te sturen naar pbzzhavpngvr@zbaqevnnasbaqf.ay en je ontvangt een link naar de bijeenkomst om deel te nemen.