WIELS Brussel – Eglė Budvytytė en Emma van der Put

Eglė Budvytytė, Skateboard Prayer, or Head Below the Heart, 2016, performance view, Contemporary Art Centre (ŠMC) Vilnius, courtesy of the artist, photo: Akvilė Anglickaitė. Eglė Budvytytė, Skateboard Prayer, or Head Below the Heart, 2016, performance view, Contemporary Art Centre (ŠMC) Vilnius, courtesy of the artist, photo: Akvilė Anglickaitė.

Beeldend kunstenaars Eglė Budvytytė en Emma van der Put nemen deel aan de groepstentoonstelling Foreign Places, die WIELS | Centrum voor Hedendaagse Kunst in Brussel organiseert van 18 juni t/m 14 augustus 2016. De tentoonstelling brengt het werk van een aantal voormalige residenten van het artist-in-residence programma van WIELS bijeen en wordt samengesteld door Caroline Dumalin en gastcurator Grégory Castéra. Elke zomer organiseert WIELS een groepstentoonstelling met de voornamelijke residenten en een gastcurator. Deze tentoonstelling is de derde in de reeks.

WIELS is één van de ateliers die het Mondriaan Fonds aanbiedt in het binnen- en buitenland via de Bijdrage Gast- en Buitenlandateliers. In 2016 zullen Sara van der Heide en Marije de Wit in WIELS verblijven. Het Mondriaan Fonds droeg bij aan de deelname van Eglė Budvytytė en Emma van der Put in Foreign Places met een Bijdrage Presentatie Buitenland.

website