Regio Oost/Midden – Erna aan de Stegge

Erna aan de Stegge is regiomakelaar van Oost/Midden Nederland en vertegenwoordigt de provincies Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Over de functie van regiomakelaar:

“In mijn rol als regiomakelaar merk ik dat ik de afstand verklein tussen potentiële aanvragers en het Mondriaan Fonds. Ik kan soms nét het zetje geven dat nodig is om daadwerkelijk tot een aanvraag over te gaan.”

Erna werkt als adviseur beeldende kunst bij Cultuur Oost. Voorheen was ze adviseur kunst en cultuur bij de Gemeente Nijmegen. Parallel aan haar werk vervult ze met regelmaat een rol in gemeentelijke kunstcommissies en in jury’s en besturen, zoals bij G.A.N.G., de Gelderse Pauwenveer van het Prins Bernhard Fonds, Prijsvraag Brood & Spelen van de Rijksbouwmeester en A.i.R. Obras.

Erna is de spin in het web van de regio’s Oost- en Midden-Nederland: “Ik beschik over een groot en relevant netwerk in de regio en stimuleer professionals om adviseur te worden bij het fonds. Zo kan ook daar de stem van de regio klinken. Ik volg de ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet en sta dagelijks in contact met kunstenaars, kunstinstellingen, erfgoedinstellingen en overheden die projecten willen realiseren waarvoor zij financieringsmogelijkheden zoeken. Dat biedt niet alleen de mogelijkheid om potentiële aanvragers gericht verder te helpen, maar ook om ontwikkelingen in de regio te signaleren die voor het fonds belangrijk zijn om te weten.”

Vragen & contact

Vragen? Neem contact op met Erna, ze helpt je graag verder.

Erna aan de Stegge

regiomakelaar Oost/Midden Stuur een mailtje