Activiteit

De Mondriaan Fonds podcast

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden van het Mondriaan Fonds? Luister de Mondriaan Fonds podcast! In deze podcastreeks belichten we de financieringsmogelijkheden en activiteiten van het fonds vanuit verschillende perspectieven.

Aflevering 1: Kunstenaar Start

In de eerste aflevering van de Mondriaan Fonds podcast, zetten de we de startende kunstenaar centraal. We bespreken een paar belangrijke eerste stappen in de carrière van een beginnend kunstenaar. Zo vragen we curator Johan Gustavsson en galeriehouder Nieck de Bruijn om tips. Hoe kom je als startende kunstenaar in het vizier van een curator? En hoe vind je een galerie die bij jou past? Uiteraard komt de kunstenaar ook zelf aan het woord. Ana Oosting en Inez de Brauw blikken terug op hun eigen start en delen hun eigen ervaringen. Projectmedewerker Douke Ijsselstein van het Mondriaan Fonds vertelt meer over de mogelijkheden binnen het fonds.

Luister de aflevering via SpotifyApple / Google Podcasts of YouTube.

Vragen & contact

Vragen over de podcast? Of heb je een suggestie of verzoek voor de volgende aflevering? Neem contact op met onze communicatieafdeling.

Bel 020 523 15 23 of mail naar pbzzhavpngvr@zbaqevnnasbaqf.ay.

Esther Schussler